Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Vaste messen kopen? Je vindt het bij knivesandtools.nl

Wij jij een vast mes kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben de beste messen van de grootste merken. De beste bushcraftmessen voor mensen die graag het bos in trekken, maar ook vaststaande messen voor verzamelaars, survivalliefhebbers, machetes, dolken, nekmessen, veiligheidsmessen en zelfs kindermessen.

Vaste messen zijn eigenlijk altijd veiliger in het gebruik dan een zakmes. Een vast mes kan immers nooit dichtklappen! Hierdoor genieten vaste messen voor zwaardere taken vaak wel de voorkeur. Denk aan survivalsituaties, maar ook aan industriële toepassingen waarbij men hele dagen met messen in de weer is. In dat soort gevallen kan een vaststaand mes uitkomst bieden.

Bushcraft- en survivalmessen

Survival en bushcraft zijn twee extreem populaire outdooractiviteiten. Zelf een vuurtje maken, een onderkomen bouwen, voedsel vergaren en je eigen gereedschappen vervaardigen. Allemaal dingen die je zonder goed mes nauwelijks goed kunt uitvoeren. Daarom hebben wij de beste bushcraftmessen en de meest stevige survivalmessen. Hier vind je gerenommeerde merken als Fällkniven, Bark River Knives, LionSteel, Mora, ESEE, KA-BAR en nog veel meer.