Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Clip & Carry holsters: kwalitatieve kydex holsters uit de Verenigde Staten

Clip & Carry is een Amerikaans merk dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige kydex riemholsters en diverse EDC-accessoires. Met de focus op holsters voor populaire multitools van grote merken als Leatherman, Gerber en Victorinox. Met deze riemholsters draag je een multitool eenvoudig aan een riem of ander onderdeel van je uitrusting. Zodat je de multitool snel voorhanden hebt. Essentieel wanneer je op een ladder aan het werk bent, of wanneer je als first-responder in een noodsituatie bevindt, en iedere seconde telt.

Lees meer

93 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Waarom Clip & Carry?

Clip & Carry maakt riemholsters voor gebruikers. Geen onnodige poespas. De focus ligt op kwaliteit en gebruiksgemak. Wat Clip & Carry onderscheidt is hun positie in de markt en de toewijding aan innovatie. Er zijn maar weinig merken die dit type holsters aanbieden op zo’n grote schaal en op zo’n hoog niveau. Regelmatig introduceren ze nieuwe modellen om tegemoet te komen aan de steeds veranderende en hogere eisen. Om het productaanbod te verbreden is Clip & Carry een partnerschap aangegaan met een kydex-fabrikant uit New York voor een stabiele invoer van kwalitatief materiaal. De holsters worden zorgvuldig met de hand gemaakt in de VS door veteranen, wat de toewijding aan uitzonderlijk vakmanschap extra benadrukt.

Clip & Carry productsoorten

Riemholsters

De focus van Clip & Carry ligt op kydex riemholsters. Het zijn zoals eerder benoemd voornamelijk holsters voor populaire multitools van grote merken als Leatherman, Gerber, SOG en Victorinox. Zoals de Leatherman Wave, Surge, Wingman en de Charge. Maar ook de Victorinox SwissTool-serie of de Gerber MP600-serie. Ze hebben zelfs holsters voor bekende zakmessen zoals de Buck 110!

SwissQlip pocketclip

Naast holsters maakt Clip & Carry ook andere innovatieve EDC-accessoires om de draagbaarheid van je zakmes of multitool te verbeteren. Zoals de SwissQlip: 's werelds eerste eenvoudig te bevestigen pocketclip ontworpen voor de 91mm-serie van Victorinox. Hieronder vallen bekende Zwitserse zakmessen als de Huntsman en de SwissChamp.

Geschiedenis van Clip & Carry

Clip & Carry is onderdeel van het moedermerk StatGear. Dit merk is opgericht in 2010 en heeft een leidende rol gespeeld in het maken van geavanceerde hulpmiddelen voor reddingsoperaties, overlevingsoperaties en dagelijkse EDC-behoeften. Dit allemaal onder leiding van oprichter Avi Goldstein. Een voormalig paramedicus uit New York City. Avi’s professionele kennis en persoonlijke ervaringen stelt StatGear in staat om de gaten in de markt te vinden en exclusieve oplossingen te bedenken om deze gaten te dichten. Clip & Carry is hier een goed voorbeeld van.

Veelgestelde vragen over Clip & Carry