Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

BeaverCraft houtsnijmessen: alles voor de hobbyhoutbewerker, voor een vriendelijke prijs

BeaverCraft is een Oekraïens merk dat houtsnijgereedschap maakt voor een aantrekkelijke prijs. Het merk biedt ook een ruim assortiment. Of je nu lepels en kuksa’s snijdt, houten sierornamenten maakt of grappige poppetjes en andere figuren snijdt. BeaverCraft heeft het juiste gereedschap voor jou. Het merk heeft naast gereedschappen alles wat je nodig kunt hebben bij het houtsnijden. Een strop met compound, een schort, afwerkmaterialen en zelfs outdoor producten, zoals bijlen en bushcraftmessen. Ook maakt BeaverCraft video’s waarin je stap voor stap door een houtsnijproject wordt geholpen.

Lees meer

126 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Waarom kiezen voor BeaverCraft houtsnijgereedschap?

BeaverCraft is een uitstekende keuze vanwege de hoogwaardige gereedschappen die geschikt zijn voor diverse houtbewerkingsprojecten. BeaverCraft onderscheidt zich met een uitgebreid assortiment aan accessoires, waaronder strops met compound, schorten, afwerkmaterialen en outdoor producten zoals bijlen en bushcraftmessen. Het kiezen van een goed houtsnijmes is heel persoonlijk. En BeaverCraft maakt zoveel verschillende messen dat je hier wel moet slagen. Toch niet helemaal tevreden? Er is gelukkig een groot voordeel bij een houten handgreep: je kunt de greep altijd iets aanpassen door hem bij te snijden! Zo maak je het mes zelf fijn. Het merk hecht waarde aan innovatie en duurzaamheid, zowel in materialen als productieprocessen. Met aandacht voor detail en goede garantievoorwaarden biedt BeaverCraft een compleet pakket voor houtbewerkers.

BeaverCraft productsoorten

Bushcraft messen

BeaverCraft Bushcraft messen zijn gemaakt voor praktisch en betrouwbaar outdoor gebruik. De messen zijn full-tang en gemaakt van 1066-staal. Geleverd met een lederen schede.

Houtsnijmessen

Hier is het bij BeaverCraft mee begonnen. Het merk biedt een grote variatie aan houtsnijmessen. Ze maken verschillende sloyd-, carving-, cutting-, trek-, chipping en detail messen.

Lepelmessen

Voor het maken van lepelmessen heeft BeaverCraft verschillende opties. Lepelmessen, of haakmessen, heeft BeaverCraft met verschillende rondingen en een variatie aan handgreeplengtes. En het mooie is dat het allemaal ook beschikbaar is voor linkshandigen.

Toolsets

Om je wegwijs te maken in hun grote assortiment heeft BeaverCraft sets samengesteld om de keuze een stuk makkelijker maken wanneer je net begint met houtsnijden.

DIY kits

De DIY-kits zijn samengesteld voor hen die willen starten en met een aankoop aan de slag kunnen. In de kits vind je doorgaans de tools, hout, schuurpapier, afwerk materiaal, beschermende tape en zelfs pleisters. De samenstelling is per kit anders dus let daar goed op.

Bijlen

Voor het grof bewerken van je houtsnijprojecten biedt BeaverCraft een handbijl en een carving dissel, een bijl met een gebogen kop voor het uithollen van hout.

Bijtels en gutsen

BeaverCraft heeft een mooi aanbod handbeitels en gutsen. Met deze beitels en gutsen kan je in verschillende vormen heel precies snijden. De gutsen en beitels kunnen niet gebruikt worden met een hamer.

Hout

Het hout van BeaverCraft is speciaal geselecteerd voor het maken van houtsnijwerk. Er zijn verschillende sets te krijgen met verschillende houtsoorten. Daarnaast hebben ze ook nog voorgevormde stukken hout voor bijvoorbeeld het maken van een lepel, vogel of kuksa.

Schorten

Om je kleding te beschermen tegen krassen en stof is een schort onmisbaar. De schorten hebben allemaal zakken, zo heb je altijd je favoriete tools bij de hand.

Accessoires

Om je werkplaats helemaal af te maken biedt BeaverCraft de nodige accessoires. Een strop met compound om je tools scherp te houden. Gereedschapsetuis en -houders voor het opbergen van je snijgereedschap. Natuurlijke bijenwas om je projecten glad af te werken.

Geschiedenis van BeaverCraft

BeaverCraft is een Oekraïense fabrikant gespecialiseerd in houtsnijgereedschappen, voortgekomen uit de zoektocht naar hoogwaardige gereedschappen. Ongelukkig met de bestaande opties – vaak duur met lage kwaliteit - is BeaverCraft eind 2014 opgericht om deze kloof te overbruggen. BeaverCraft levert betrouwbare en betaalbare producten van kwaliteit.

Sinds de oprichting blijft BeaverCraft trouw aan deze principes. Ze verkennen voortdurend nieuwe horizonten, bevorderen zelfontwikkeling en verwelkomen positieve veranderingen binnen het bedrijf, terwijl ze streven naar kwaliteit op het gebied van houtsnijgereedschappen.

Veelgestelde vragen over BeaverCraft