Voor 18.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & multitools

Southern Grind messen: Amerikaanse topkwaliteit, gemaakt voor het leven

Southern Grind

Southern Grind messen zijn gemaakt om te gebruiken. De beste materialen, oog voor detail en levenslange garantie: drie voorwaarden die de standaard van Southern Grind bepalen. 

Wanneer je een Southern Grind mes in handen hebt valt de perfecte ergonomie meteen op. Rondingen en grip op de juiste plaatsen. Southern Grind gebruikt opvallend mooie handgreepmaterialen. Carbonfiber kennen we van meerdere fabrikanten, maar zelden zien we zulke hoge kwaliteit. Alle messen worden in Amerika gemaakt. Voor de vaststaande messen gebruiken ze voor sommige modellen gerecyclede cirkelzaagbladen. Niet alleen topstaal, ook nog eens milieuvriendelijk. Southern Grind onderscheidt zich van de rest, op een zeer positieve manier. Topkwaliteit, topmessen.

gH7cmIGQvXg

Zac Brown’s Southern Grind

Het bedrijf Southern Grind Knives is van Amerikaanse folkzanger Zac Brown. Zijn Zac Brown Band is in de Verenigde Staten ontzettend populair. Hij verkocht al enkele miljoenen platen en heeft zelfs meerdere Grammy’s gewonnen. Naast het maken van muziek en messen werkt Brown aan zijn levenswerk: Camp Southern Ground. Een zomerkamp voor kinderen met gedragsproblemen, sociale en emotionele problemen en kinderen van militairen.