Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox Huntsman: het meest verkochte Victorinox zakmes van 2023

De Victorinox Huntsman is gebaseerd op het legendarische ‘officiers mes’. Dit was het eerste Zwitserse zakmes van Victorinox waarmee het allemaal begon. Het karakteristieke uiterlijk van de Huntsman zal vele mensen bekend voorkomen. Sterker nog, het zal waarschijnlijk het eerste mes zijn waar mensen aan denken als Iemand een Zwitsers zakmes noemt.

Lees meer

10 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Karakteristieken van de Victorinox Huntsman

Met zijn 15 gereedschappen staat de Victorinox Huntsman klaar om jou te helpen bij elke taak. Knippen, zagen, snijden, plukken of schroeven. Dit veelzijdige Zwitserse zakmes biedt alle essentiële tools voor iedere avonturier in een lichtgewicht en compact ontwerp. Als je aan een Zwitsers zakmes denkt, dan denk je aan een Victorinox Huntsman.

De Victorinox Huntsman komt in verschillende greepschalen waardoor het Zwitserse zakmes goed te verzamelen is.

Wat maakt de Huntsman speciaal?

De Victorinox Huntsman is een iconisch zakmes. Het zakmes is door de jaren heen geëvolueerd in samenwerking met het Zwitserse leger en outdoor liefhebbers. Het heeft zijn populariteit behouden door zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Andere modellen binnen de Huntsman serie

Naast de bekende Victorinox Huntsman met de 15 gereedschappen is er de Huntsman Lite met 21 gereedschappen. Zoals de naam al zegt is dit een Huntsman met een lampje zodat je altijd te zien kunt zijn in het donker. Ook heeft de Huntsman Lite een extra kruiskopschroevendraaier, een naald en een balpen.

Wat was het idee achter de Huntsman serie?

De Victorinox Huntsman was een zakmes dat speciaal voor het leger was ontwikkeld. Het voldoet aan de behoefte van buitenliefhebbers, kampeerders en avonturiers. Het heeft de meest essentiële functies die je verwacht van een Zwitsers zakmes, allemaal van roestvast staal en dat in een compacte behuizing. Je bent in staat om door vrijwel alles heen te komen. Wanneer het tijd is om van het bekende pad af te wijken wil je de Victorinox Huntsman bij je hebben.