Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

VICTORINOX DELÉMONT

Luxe Zwitserse zakmessen

Zakmessen & Multitools

Victorinox Delémont: luxe Zwitserse zakmessen

Nadat Victorinox de Wenger-fabriek in 2005 heeft overgenomen is er het een en ander verschoven op het gebied van de welbekende Zwitserse zakmessen.

Zo zijn de modellen die voorheen door Wenger gemaakt werden nu ingelijfd bij Victorinox in de nieuwe Delémont-collectie. Genoemd naar de stad waar de voormalige Wenger-fabriek nog altijd staat.

Kwaliteitsverbetering

Deze verandering is groter dan alleen het veranderen van de naam. Zo zijn de modellen voorzien van de hoogwaardige anodisering zoals we deze van Victorinox gewend zijn. Alles is uit de kast getrokken om de deluxe Victorinox Delémont-collectie op de kaart te zetten.
 

Modellen

De modellen zoals we die van Wenger al gewend waren zijn gewoon allemaal overgenomen. Zoals de prachtige EvoWood-serie met de luxueuze notenhouten handgrepen. En ook natuurlijk de comfortabele EvoGrip-modellen met het ingelegde rubber wat voor extra grip en gebruiksgemak zorgt.
 

Aanwinst

De combinatie van Zwitserse precisie van zowel Victorinox als Wenger maakt deze serie een ware aanwinst voor ons assortiment.