Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox Delémont: betrouwbaar en de prestaties die je gewend bent

De Delémont-serie bestaat uit modellen die voorheen door Wenger werden gemaakt. Victorinox heeft de Wenger-fabriek overgenomen in 2005. Delémont is een verwijzing naar de stad waar de voormalige Wenger-fabriek nog altijd staat. De modellen zoals we die van Wenger al gewend waren zijn opgenomen in deze serie. De combinatie van Zwitserse precisie van zowel Victorinox als Wenger maakt deze serie een ware aanwinst voor het assortiment.

Lees meer

17 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Kenmerken van Victorinox Delémont

De modellen van Wenger zijn allemaal overgenomen door Victorinox met een belangrijke kwaliteitsverbetering. Zo zijn de modellen voorzien van de hoogwaardige anodisering zoals we deze van Victorinox gewend zijn. Alles is uit de kast getrokken om de luxe Victorinox Delémont-serie op de kaart te zetten.

Erfgoed en innovatie

De Delémont-serie markeert een fusie van erfgoed en innovatie na de overname van Wenger. Het combineert de robuuste betrouwbaarheid van Wenger met de finesse van Victorinox. De modellen zoals we die van Wenger al gewend waren zijn allemaal overgenomen. Zoals de prachtige EvoWood-serie met de luxueuze notenhouten handgrepen. En ook natuurlijk de comfortabele EvoGrip-modellen met het ingelegde rubber wat voor extra grip en gebruiksgemak zorgt.

Upgrades

De Delémont-serie introduceert nieuwe elementen zoals verbeterde handgrepen, vergrendelingssystemen en gereedschapsopties. Deze evolutie gaat hand in hand met Victorinox' streven naar kwaliteit en precisie, wat resulteert in verbeterde productieprocessen en materialen. Het assortiment wordt uitgebreid met nieuwe modellen en functionaliteiten die voorheen niet beschikbaar waren in de Wenger-serie.

Toch blijven de iconische kenmerken van Victorinox zoals de kenmerkende rode kleur en het Zwitserse kruislogo prominent aanwezig. De Delémont-serie belichaamt een geavanceerde stap voorwaarts, met de betrouwbaarheid en prestaties waar beide merken om bekend staan.