Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox SwissCard: een multitool in creditformaat

De Victorinox SwissCard is een handig miniatuur multitooltje in creditcardformaat, een unicum in de messenwereld. Het compacte creditcardformaat maakt de SwissCard uitermate geschikt om in een portemonnee, tas of broekzak te dragen. Met deze handige multitool heb je altijd de meest belangrijke tools binnenhandbereik in een omgevingsvriendelijk pakketje. Menig mens kijkt namelijk iets minder gek op van een SwissCard dan wanneer je een zakmes uit je broekzak vist.

Lees meer

8 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van een Victorinox SwissCard

Er bestaan meerdere varianten van de Victorinox SwissCard. De standaard variant is de Classic en bevat: een klein mesje, schaartje, schroevendraaiertje met nagelvijl, balpen, pincet, tandenstoker en naald.

SwissCard Classic vs. SwissCard NailCare

Daarnaast is er nog de NailCare, speciaal gemaakt voor mensen die graag hun nagels tiptop in orde houden! De stalen nagelvijl heeft plaatsgemaakt voor een fijne glazen nagelvijl. Ook heeft de NailCare een vergrootglas in plaats van een mes en schroevendraaier met maar liefst 4 verschillende schroevendraaiers. Omdat er geen mesje in deze Swisscard Nailcare zit is deze vrijwel overal legaal te dragen.

SwissCard Classic vs. SwissCard Lite

De naam verraadt het al een beetje. De SwissCard Lite is in tegenstelling tot zijn voorganger voorzien van een led-lamp. De tandenstoker en de nagelvijl hebben plaatsgemaakt voor de ledverlichting. Ook is de SwissCard Lite voorzien van een extra vergrootglas en schroevendraaier met maar liefst 4 verschillende schroevendra