Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox Limited Editon messen: voor de Victorinox liefhebber

Fan van Victorinox en zoek je een nóg specialer mes? Dan zit je hier goed! Op deze pagina vind je alle Victorinox Limited Edition-messen, gemaakt zoals de naam al zegt in gelimiteerde oplages. Op = op! Van de bekende Alox-jaaredities, zakmessen met een gekleurde handgreep, tot speciale, premium uitvoeringen van populaire keukenmessen.

Lees meer

12 Producten

Soorten Victorinox Limited Edition messen

Victorinox produceert meerdere Limited Edition-messen per jaar. Hieronder benoemen we twee 2 van de populairste type Victorinox Limited Edition-messen.

Victorinox Alox Limited Edition 2024 zakmessen

Elk jaar produceert Victorinox een gelimiteerd aantal populaire modellen in een uniek gekleurde Alox-variant. Is het jaar voorbij, dan worden deze Limited Editions niet meer geproduceerd. Echte verzamelobjecten dus! Op de andere kant van de handgreep is het jaartal gegraveerd.

Victorinox Limited Edition keukenmessen

Victorinox produceert jaarlijks Limited Edition-keukenmessen. Dit zijn keukenmessen waarbij ze het basismodel geüpgraded hebben met premium handgreepmaterialen en staalsoorten, zoals bijvoorbeeld het prachtige damaststaal. Deze messen zijn ware pareltjes voor in de keuken.