Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

My First Opinel: kinderzakmessen voor kleine ontdekkers

De My First Opinel-serie bevat zakmessen die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Ze zijn net zo scherp als de normale zakmessen van Opinel. Alleen de vlijmscherpe punt ontbreekt. Hierdoor is het net wat veiliger voor kinderen om met een zakmes om te leren gaan. Qua maat zijn de handgrepen precies zo groot dat kinderen er goed mee om kunnen gaan. Tegelijk zijn ze niet te klein zodat ook kinderhanden nog een goede houvast hebben.

Lees meer

5 Producten

Eigenschappen van My First Opinel

Deze kinderzakmessen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo kiest jouw kind zijn of haar lievelingskleur. Ook handig als je meerdere kinderen hebt: die kiezen zo allemaal hun eigen kleur. Geen fan van de felle kleuren? Dan is dit mes ook verkrijgbaar met een handgreep in naturel beukenhout.

De My First Opinel-messen zijn gebaseerd op de populaire Opinel No. 07. Dezelfde greep, dezelfde vergrendeling, alleen een andere lemmetvorm. Qua staal is voor de kinderzakmessen gekozen voor roestvast staal. Dit maakt het onderhoud voor de kleine messengebruikers net iets makkelijker.

De lemmetlengte van een My First Opinel bedraagt ongeveer 7,5 cm. De handgreep is 10 cm lang. Een prima maat voor een allround zakmes voor kleine gebruikers.

Wist je trouwens dat Opinel ook keukenmessen voor kinderen maakt?