Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Uitbreiding no-nonsense zakmessen van Opinel

Eenvoud, kwaliteit en iconisch. Drie dingen waar we aan denken bij de messen van Opinel. Knivesandtools breidt haar Opinel assortiment uit met de Opinel No 8 Trekking lijn. Een mes ontstaan uit de behoefte een klein en simpel zakmes mee te kunnen nemen op het land.

De Opinel NO8 trekking vouwmessen kennen alle originele Opinel features. Met een simpele klap op de grond klap je het lemmet uit het handvat.  Het Franse no-nonsense zakmes heeft sinds 1890 wereldwijde faam verworven door zijn simpele maar zeer bruikbare ontwerp.

Mijn eerste zakmes, ook van Opinel!

Opinel is niet alleen voor grote mensen. Ook alle kleine avonturiers kunnen hun hart ophalen. Met de nieuwe kinderzakmessen van Opinel kun je lekker aan de slag. Kleine klusjes rond het huis, met papa de bossen in, op de camping, tijdens een picnick: de kleine Opinel fans kunnen hun geluk niet op met de nieuwe kleurrijke zakmessen! De zakmessen hebben een afgeronde punt, zodat kinderen zichzelf er bijna niet mee kunnen steken.

Bekijk alle nieuwe Opinel producten hier

Gerelateerde topics
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland