Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Opinel No. 7 zakmessen: de mooie middenmaat

De Opinel No. 07 is een heel populaire maat Opinel-mes. Deze zakmessen hebben een lemmet van ongeveer 8,0 cm lang. Dat is een hele mooie middelmaat. Kenmerkend is de clippoint-lemmetvorm en de licht convexe slijping. Dit dunne lemmet snijdt enorm fijn. Niet voor niets is een Opinel daarom favoriet bij picknicks.

Lees meer

13 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Eigenschappen van de Opinel No. 07

Binnen de Opinel 7- serie vind je veel verschillende varianten. Denk aan verschillende houtsoorten, maar ook verschillende staalsoorten. Deze messen zijn verkrijgbaar met roestvast staal (Inox) en koolstofstaal (Carbone).

Opinel 07 Junior

Een populair mes binnen de 07-serie is de Junior. Dit is een zakmes dat speciaal ontworpen is voor kinderen. Het mes is gewoon scherp, maar de scherpe punt ontbreekt. Hierdoor richt je bij een uitschietende beweging net minder schade aan. De handgreep is kleiner dan die van bijvoorbeeld een Opinel No. 08, maar nog wel groot genoeg om een goed houvast te hebben.

Bovendien zijn er ook Opinel Juniors die een polyamide, kunststof handgreep hebben. Deze zijn voorzien van een koordoog, maar belangrijker nog: ook van een noodfluit.