Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Microplane Professional raspen: kunnen tegen een stootje

Kenmerkend voor de Microplane Professional-serie raspen is de extreme duurzaamheid. De raspen zijn gemaakt van sterk roestvast staal en de handgrepen zijn stuk voor stuk gelast, om een maximale sterkte te kunnen garanderen. Zo zijn ze bestand tegen jarenlang intensief gebruik, ook in professionele keukens. Vandaar ook de naam van deze serie.

Lees meer
6 Producten

Eigenschappen van de Microplane Professional raspen

Comfort en veiligheid worden gegarandeerd door de antislip-rand aan het uiteinde van de rasp. Deze rand zorgt dat je meer grip hebt op je snijplank of andere ondergrond waarboven je je product raspt. Dit maakt het raspen veiliger en comfortabeler.

Om de afwas na jouw culinaire uitspattingen te vergemakkelijken zijn de Microplane Professional-raspen geschikt voor de vaatwasser. Dat is extra fijn omdat tussen de fijne randjes van zo’n rasp gemakkelijk etensresten blijven zitten, en een afwasborstel daar lang niet altijd goed tussen komt.

De Professional-serie is verkrijgbaar in alle verschillende soorten raspgroftes die Microplane maakt. Of je nu chocolade, gember, knoflook, harde kaas, zachte kaas, nootmuskaat, wortel of andere producten wilt raspen. Hierdoor vind je in de Microplane Professional-serie altijd de perfecte rasp voor jouw kookavonturen.