Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Microplane Master raspen: vlijmscherp en luxe

Microplane Master raspen zijn de meest luxe raspen in het assortiment van Microplane. Topkwaliteit raspbladen zoals je van Microplane gewend bent, maar dan met een nog exclusievere handgreep. En dat voor prijzen die gezien de kwaliteit en afwerking bijzonder aantrekkelijk zijn. De warme kleur en uitstraling van de walnotenhouten grepen maakt deze raspen tot een esthetische aanwinst voor je keuken.

Lees meer
6 Producten

Eigenschappen van de Microplane Master serie

Microplane begon ooit als fabrikant van houtbewerkingsgereedschap. De houten handgrepen van de Master-raspen zijn een knikje naar deze geschiedenis. Het Amerikaanse walnotenhout heeft een warme uitstraling. Het is natuurlijk wel een natuurproduct: iedere Microplane Master-rasp is dus uniek.

De metalen constructie rond het vlijmscherpe raspblad maakt dat deze raspen zeer solide zijn. Je voelt meteen dat dit kwaliteit is. Wel even oppassen met de afwas: deze raspen moeten met de hand worden afgewassen. Het walnotenhout kan niet tegen de vaatwasser. Wij raden aan de houten handgreep periodiek te voorzien van een beetje Eden snijplankolie. Dan komt het hout het mooist tot zijn recht en vergroot je de waterbestendigheid van het hout. In de keuken is het immers onvermijdelijk dat de greep contact maakt met water.

De raspen van Microplane worden unaniem gezien als de beste ter wereld. Deze Master-serie is geen uitzondering. Vlijmscherp en supersnel raspen van allerhande ingrediënten: het is haast kinderspel met deze raspen. Voor thuiskoks en professionals.