Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Gerber Bear Grylls mes kopen? Hier op voorraad!

De Gerber Bear Grylls messen zijn ontworpen door survivalheld Bear Grylls, samen met Gerber. Iedereen kent Bear Grylls wel van tv. In zijn survivalprogramma’s trekt hij de wildernis in, op weg naar de meest onherbergzame gebieden.

Als ex-militair kent hij alle survivaltips en tricks. Samen met Gerber heeft hij Gerber Bear Grylls-lijn opgezet om ervoor te zorgen dat niemand onvoorbereid op pad gaat.

Gerber Bear Grylls messen voor iedereen

Voor iedereen is er een passend Gerber Bear Grylls-product te vinden. Van kapmessen tot survivalsets en van zakmessen tot vuurstarters. Alles wat je nodig hebt wanneer je de wildernis in trekt. Het beste wat er op de markt verkrijgbaar is? Nee. Maar wel prima tools om mee te beginnen en kennis te maken met het outdoorleven.

Gerber: meer dan Bear Grylls alleen

Heel veel mensen kennen Gerber alleen van de samenwerking met Bear Grylls. Dat is niet helemaal terecht. Gerber maakte namelijk al lang messen doen Bear Grylls nog in de luiers rondkroop. Al in de jaren ’30 van de vorige eeuw begon Gerber met het maken van messen. Messen die vooral in de Verenigde Staten al die tijd enorm populair zijn. Ook maakt Gerber veel producten zelf in de Verenigde Staten. Deze USA Made producten vormen de toplijn binnen de Gerber-messen.