Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Deejo: Franse zakmessen met flair

Deejo Logo Merkpagina

Hou jij van functionele minimalistische zakmessen? Of van artistieke gebruiksvoorwerpen die je met je outfit kunt matchen? Dan zijn de messen van Deejo echt iets voor jou! Deejo, het geesteskind van Luc Foin en Stéphanie Lebeau, is een Frans merk. Hun goal? Het ontwikkelen van een zo lichtgewicht mogelijk zakmes. Daarnaast legt Deejo vooral de focus op strakke slanke designs. Deze messen zijn voorzien van kunstzinnige tattoos en prachtige handgreepmaterialen zoals bijzondere houtsoorten en carbonfiber. Deze messen zijn uitermate geschikt om bij je te hebben voor dagelijks gebruik.

De Deejo tattoo collection

De tattoo-serie is het voorbeeld waaraan je kan zien dat Deejo artistiek is. Deze zakmessen hebben kunstzinnige tattoos op het lemmet. Vandaar de naam. Met zo’n tattoo krijgt ieder mes een nieuwe, diepere, betekenis. Wil je graag zelf een tattoo op een mes zetten en het mes nog persoonlijker maken? Dat kan met de ‘Tattoo your Deejo box’!

Maak een statement, draag een Deejo-mes

Door de ruime keuze aan Deejo-messen zit er voor ieder wat wils tussen. Zo kun je het mes kiezen dat het beste bij je matcht! Een Deejo-mes is dan ook echt een weerspiegeling van de persoon die het mes bij zich draagt. Het zegt iets over jou, over wie je bent, en hoe je in het leven staat. Dit maakt de messen van Deejo een onmisbaar accessoire waarmee je je outfit afmaakt. Het motto van Deejo luidt dan ook: ‘Deejo. Het mes dat jou weerspiegeld’.