Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Accessoires voor een deBuyer mandoline

Met de handige accessoires van de Buyer maak je jouw mandoline compleet. Een extra mesje, een opbergdoosje, pusher of een slijpertje nodig? Ook handig als je onverhoeds een onderdeel van je mandoline kwijt bent geraakt, of gewoon graag een reserve-mesje op voorraad houdt. Zo is er bijvoorbeeld veel keuze uit julienne-mesjes van 2 mm tot een lengte van een 10 mm. Daarnaast kan je verschillende mesjes kopen die aan de ene kant 2 of 4 mm lang zijn en aan de andere kant 7 tot 10 mm.

Lees meer
20 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Meerdere accessoires

Bij Knivesandtools.nl koop je alles extra’s die je nodig kan hebben om jou mandoline te onderhouden, te bewaren en uit te breiden. Wil je graag een kwartet in de categorie? Koop een uitbreiding, dan moet je vooral denken aan accessoires als een extra lange pusher, een speciale opbergdoos voor jouw set van mandolinemesje of extra dikke of vormen van messen voor bij jouw creaties. Voor de onderhoudstaken kan je speciaal ontworpen reinigingsborstels kopen die alle voedselresten van jouw mandoline kunnen verwijderen. Daarnaast zijn de accessoires dusdanig ontworpen dan je er veilig mee kan snijden zonder een vinger te raken. De accessoires voor jouw mandoline wordt het snijwerk en het onderhoud een peulenschil!

Controleer altijd of de accessoire op jouw mandoline past!

Wanneer je accessoires gaat kopen voor jouw deBuyer mandoline bedenk dan goed dat er verschillende modellen en typen zijn met elk hun eigen ontwerp en bijpassende accessoires. Zorg dus dan je altijd accessoires koopt die bij jouw model mandoline passen. Houd het productnummer, modelnaam of andere specificaties van je mandoline bij de hand om teleurstelling te voorkomen.

Weet je het toch niet helemaal zeker? Neem dan contact op met de klantenservice van deBuyer of de verkoper waar je de mandoline hebt gekocht. Zo weet je zeker dat je de juiste accessoires koopt die goed passen op jouw deBuyer mandoline.