Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Premium EDC-messen: de gaafste messen van de beste materialen

Premium EDC-messen zijn fantastische stukken snijgereedschap waarmee je voor de dag kunt komen. Er wordt veel aandacht aan het ontwerp en de productiekwaliteit besteed. Dit zijn messen waarop je trots kunt zijn. Soms zelfs gelimiteerd in oplage, altijd erg gaaf.

Premium EDC-messen: waar custom ontwerpen en productiemessen elkaar ontmoeten

In de categorie Premium EDC-zakmessen vind je veel samenwerkingen tussen messenmerken en custom messenmakers. Deze custom makers maken normaliter in zeer kleine oplage zeer exclusieve messen. Voor een meer bereikbaar mes werken ze dan samen met een messenmerk dat dan van het custom ontwerp een productiemes maakt. Bekende merken die dit veel doen zijn Zero Tolerance, Spyderco en WE Knife.

Informatie

Hoe komt een zakmes aan zijn prijs?

Zakmessen zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Of je een mes nu in de vitrine, caravan of gereedschapskist legt of dagelijks op zak hebt: voor elk doeleinde is een mooi zakmes beschikbaar. Wanneer je op zoek gaat naar een passend zakmes kom je messen tegen die slechts een investering van een tientje vergen, tot messen die 300 euro of zelfs het dubbele daarvan kosten.