Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & kookgerei

Een goede steelpan mag niet ontbreken

Deze pan mag niet in de keuken ontbreken. En vrijwel elke pannenset heeft er één. We hebben het natuurlijk over de steelpan. Een steelpan wordt waarschijnlijk het meest gebruikt om eitjes in te koken, maar kan voor veel meer doeleinden worden gebruikt. Het is een handige pan voor het koken van kleine hoeveelheden aardappels, groenten of pasta én voor het maken van sauzen. Voor producten die eenvoudig aanbranden, zoals sauzen, zijn er steelpannen met een antiaanbaklaag.

Wil je de steelpan alleen voor sauzen gebruiken? Kies dan voor een sauspan met een ronde bodem. De hoge rand en de ronde vorm van de sauspan zorgen er namelijk voor dat vloeibare producten aan alle kanten worden verwarmd en dat je goed met een garde in de pan kan werken. Door de ronde bodem blijft er geen saus in de hoekjes achter wat makkelijk aan kan branden. Daarnaast hebben sauspannen vaak een extra brede schenkrand of eventueel een schenktuit.

Wij hebben een groot assortiment steelpannen. Bij iedere pan hebben wij aangegeven voor welke warmtebron deze geschikt is. Dus ongeacht de warmtebron en de wensen betreft vorm en materiaal, er is er altijd één die aan al je wensen voldoet.