Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Demeyere pannen: topkwaliteit uit België

Demeyere

Demeyere pannen worden al sinds 1908 in België geproduceerd. Kenmerkend aan de pannen van Demeyere is de constante drang naar verbetering. Er wordt niet simpelweg gekozen voor een goede bodem en opbouw waarmee een gehele serie wordt geproduceerd, maar men past bepaalde technieken specifiek toe zodat een pan voor een bepaald doeleinde extra goed functioneert. 

Zo wordt bij bepaalde sauspannen een zeven lagen tellende bodem doorgetrokken tot de bovenrand, om een vloeistof nog gelijkmatiger te kunnen verwarmen. Niet de makkelijkste manier van produceren, wel de beste. Niet voor niets is Demeyere al geruime tijd gebrevetteerd hofleverancier van België.

Research & development

Demeyere blijft haar pannen continu verbeteren. Zo blijven testen ze pannen zeer specifiek op een bepaald doeleinde om te kijken of de pan hiervoor optimaal presteert. Kan er iets verbeterd worden? Dan doet Demeyere dit. Optimaal gebruiksgemak staat hierin voorop. Daarom zijn Demeyere pannen ook zo fijn in het gebruik.

Bodems van Demeyere pannen

De bodems van de verschillende series hebben een verschillende opbouw. Zo is de Apollo-serie opgebouwd uit wel 7 lagen. De laag aan de binnenkant van de pan is 18/10-roestvast edelstaal. Hierna komen zuiver aluminium, een aluminium legering, nogmaals zuiver aluminium en de onderste laag is opgebouwd uit 3 legeringen roestvast staal. De zogenaamde TriplInduc-laag. Hierdoor is de pan ondanks het hoge aandeel aluminium wel op inductie te gebruiken, alsmede alle andere warmtebronnen. Ook het wisselen tussen verschillende warmtebronnen is geen enkel probleem. De dikte van de bodem wordt per pan specifiek aangepast op het gewenste doeleinde van de pan. Zo wordt een wok dunner zodat deze hogere temperaturen door kan geven en krijgen bakpannen (koekenpannen) een wat dikkere bodem.

Garantie

Demeyere biedt 30 jaar gelimiteerde garantie op al haar producten bij thuisgebruik en 10 jaar garantie bij professioneel gebruik, op alle fabricagefouten. Op producten met een antiaanbaklaag geldt 5 jaar garantie bij thuisgebruik, niet van toepassing bij professioneel gebruik. Gelieve er echter rekening mee te houden dat deze garantie geen schade dekt die het gevolg zou zijn van een ongeluk, misbruik of verkeerd gebruik (inbegrepen oververhitting). Ook verkleuring, vorming van kalk of andere neerslag, krassen aan binnen- of buitenkant van het roestvrij staal worden niet gezien als fabricagefout.