Voor 18.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Pannen & kookgerei Onderhoud & Accessoires

Pannen & Kookgerei

Onderhoud & accessoires voor pannen

Wanneer je lang van je pannen wilt genieten is af toe wat onderhoud noodzakelijk. Denk aan onderhoudsmiddelen om het staal in topconditie te houden. Maar ook aan hulpmiddelen waardoor je de pannen veilig kunt stapelen, om schade te voorkomen. Ook wanneer je een pan goed wilt schoonmaken hebben wij hiervoor de beste middelen.

Koperen pannen: onderhoud

Om de koperen pan in topconditie te behouden vergt hij wat onderhoud. Poets de buitenkant van de pan regelmatig met koperpoets. Hiermee voorkom je kleurverlies en behoud je de prachtige koperen kleur. Na elk gebruik maak je de pan schoon met water en mild afwasmiddel. Blijven er toch nog etensresten achter in de pan? Vul de pan met lauwwarm water en mild afwasmiddel en laat dit een paar uur staan. Maak de pan vervolgens schoon met een spons.

Emaillen gietijzeren pannen: onderhoud

Een beetje persoonlijke aandacht in de vorm van een handwasje doet een gietijzeren pan goed. Reiniging in de vaatwasser is zeer sterk af te raden. Met een cleaner verwijder je verkleuringen, vuil en hittevlekken. Daarnaast zorgt de cleaner voor een fraaie glanslaag door zijn polijstende werking. Pannen van gietijzer zijn pannen voor het leven. Maar zo nu en dan een kleine onderhoudsbeurt werkt in je voordeel.

RVS pannen: onderhoud

Door (over)verhitting kan aan de buitenkant van een RVS pan verkleuring ontstaan. Met een RVS onderhoudsmiddel is het heel makkelijk jouw roestvaststalen pannen op te poetsen. Zo zien ze er weer als nieuw uit. Door de samenstelling werkt het middel erg economisch. Je hebt dus maar weinig nodig om tot een stralend resultaat te komen. Het RVS Onderhoudsmiddel werkt krasvrij op zowel staal, messing en chroom.