Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & Kookgerei

Combekk pannen: staal met een verhaal

Combekk

Combekk pannen: een verhaal dat verteld moet worden! Combekk is een Nederlands merk dat gietijzeren pannen maakt van 100% gerecycled ijzer. De onderkant van de deksel herinnert je op een fraaie manier dat je met oer-Hollandse makelij te maken hebt. 

Pannen van Combekk bestaan uit materiaal van oude bruggen, gebouwen, voertuigen of zelfs spoorrails. Uniek is de geïntegreerde thermometer die Combekk gebruikt voor een aantal pannen. Dit maakt het koken en braden voor zowel beginnende als gevorderde koks een stuk gemakkelijker.

Combekk: de Dutch Oven is weer thuis

Elke pan heeft zijn eigen verhaal: de afkomst van het materiaal staat gegoten op de onderkant van de pan. Alle Combekk pannen hebben een functioneel en hip design en zijn door een juiste mix van materialen van hoge kwaliteit. Stoer en ecologisch hebben elkaar gevonden in de vorm van deze duurzame en robuuste gietijzeren pannen! De naam ‘’Dutch Oven’’ refereert aan een productietechniek die oorspronkelijk uit Nederland komt. Deze techniek past Combekk ook toe voor het produceren van al zijn pannen. Combekk is hiermee de enige fabrikant die zijn Dutch Oven pannen daadwerkelijk in Nederland produceert. De Dutch Oven is weer terug op het oude nest!

Wat maakt Combekk nog meer uniek?

De gietijzeren Combekk pannen zijn voorzien van een egale, geëmailleerde laag. Dit betekent een eenvoudige en hygiënische reiniging. Het gietijzer zorgt voor een perfecte warmteverdeling en houdt deze warmte ook lang vast. Dit resulteert in een perfecte bereiding waarbij je een natuurlijke smaak krijgt en de vitamines behoudt. De pan voelt zich thuis bij alle warmtebronnen (magnetron uitgezonderd). Hij is door de emaillering niet vaatwasserbestendig.

tJANL6D_bKw