Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & kookgerei

Zwilling pannen: originele Duitse kwaliteit

Met Zwilling pannen wordt koken wel heel leuk. De pannen van Zwilling J.A. Henckels zijn namelijk van uitmuntende kwaliteit. Ook het gebruiksgemak is erg goed. Door gebruik van hoogwaardig 18/10-edelstaal zijn deze kookpannen zeer duurzaam.

De aluminium gevulde bodems bieden goede warmtespreiding en houden de warmte ook erg goed vast. De pannen van Zwilling J.A. Henckels bieden je jarenlang kookplezier en zijn de perfect aanvulling op jouw Zwilling keukenmessen.

Achtergrond Zwilling-pannen

Waar de firma Zwilling al in de 18e eeuw begonnen is met het fabriceren van hoogwaardige keukenmessen, zijn pannen relatief nieuw in het assortiment. Het maken van goede pannen doe je namelijk niet zomaar. Om de benodigde kennis en ervaring hiervoor binnen te halen heeft Zwilling de zeer gerespecteerde fabrikanten Demeyere, BSF en Staub overgenomen. Hierdoor zijn de pannen van Zwilling, net zoals de messen, van uiterst hoge kwaliteit.

Zwilling messen

Bij de Zwilling-pannen hoort een set goede Zwilling-messen. Ook deze originele Solinger kwaliteitswaren hebben wij uitgebreid getest en op voorraad.