Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

LionSteel T6 mes: allround tactisch veldmes voor zwaar gebruik

De LionSteel T6 is een stoer, groot vaststaand mes. De middelste broer van de familie. Hij valt qua grootte namelijk precies tussen de LionSteel T5 en M7. Net als zijn broers is dit mes zeer stevig gebouwd. Dit mes is bedoeld als allround tactisch veldmes. Van vuur maken tot voedselbereiding: de LionSteel T6 staat je altijd en overal bij.

Lees meer

6 Producten

Features van de LionSteel T6

LionSteel T6 lemmet

Het lemmet is gemaakt van CPM 3V-staal. Dat is een extreem sterke, Amerikaanse staalsoort. Wanneer je op Youtube tests van CPM 3V bekijkt zie je dat deze staalsoort geoptimaliseerd is om ontzettend taai te zijn. Deze LionSteel T6 kan daardoor tegen een stootje! Ook blijft CPM 3V erg goed scherp en is het tegelijk nog goed zelf te slijpen. Wel een beetje uitkijken met zuren en zouten: CPM 3V is niet geheel roestvast. Het kan dus een patina vormen. Of roesten, als je hem niet goed onderhoudt. Een paar druppels olie op zijn tijd doet gelukkig al een hoop.

LionSteel T6 handgreep

Kenmerkend aan de LionSteel T6 is de micarta handgreep. Deze is gefreesd uit één solide stuk linnen micarta. Hierdoor is de greep extra stevig. Hij ligt prettig in de hand. Je hebt meteen het gevoel dat hij tegen een stootje kan. Door de grote “finger guard” aan de voorkant van de greep heb je veel grip op het mes. Hierdoor schiet je niet zo snel door naar de snede wanneer je hem zwaarder gebruikt. De greep is groot, groot genoeg om met een volle vuist vast te pakken. Zelfs met handschoenen aan.

LionSteel T6 schede

De LionSteel T6 wordt geleverd in een handige kydex riemschede. Deze is voorzien van een nylon-riemlus (max. riembreedte: 10 cm). Deze riemlus functioneert ook als een uitgebreide MOLLE-bevestiging. Hiermee heb je alle vrijheid om de T6 te dragen zoals jij dat wil.