Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

LionSteel Thrill: moderne slip-joint met uniek design

De LionSteel Thrill doet zijn naam eer aan. De Thrill is een sensationeel modern herenmes, voorzien van een vernuftig slipjoint-mechanisme en een handgreep die uit één solide blok titanium of aluminium vervaardigd is. Het mes is ontworpen door Michele “Moletta” Pensato, een bekende naam voor LionSteel liefhebbers!

Lees meer

12 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van LionSteel Thrill

LionSteel is een meester op het gebied van freeswerk. Dat laten ze met de Thrill wederom zien. Het onnovatieve integrale slipjoint-mechanisme is namelijk uit de integrale handgreep gefreesd! Geen losse springveerveer dus, zoals je bij veel slipjoints ziet. Dit maakt het de Thrill ontzettend onderhoudsvriendelijk. Om het mes schoon te maken hoef je alleen maar de scharnierschroef los te draaien en het lemmet eruit te halen. In het slipjoint-mechanisme is een stalen insert geplaatst om slijtage op lang termijn te voorkomen. Iets wat we normaliter alleen bij titanium framelock-mechanismes zien.

Het lemmet

Voor het lemmet heeft Lionsteel het populaire Böhler M390-staal gekozen. Een Oostenrijkse superstaalsoort die extreem lang scherp blijft. Ook is M390 erg roestvast. Een van de populairste premium keuzes van dit moment. De zorgvuldig aangebrachte nail-nick maakt hem eenvoudig te openen, ondanks de sterke springveer. Door het ontbreken van een echte vergrendeling en het tweehandig openen mag je hem op heel veel plekken op de wereld gewoon bij je hebben. Wil je een luxere uitvoering dan is er ook nog een versie met een damascus lemmet te krijgen.

Unieke pocket clip

De kers op de taart? Het H.WAY-systeem: Hide What Annoys You. Met dit systeem verdwijnt de pocketclip gewoon in de handgreep wanneer je het mes gebruikt. Hij is namelijk geveerd. Om hem weer aan je broekzak te hangen moet je de lichte knop aan de andere zijde van de greep indrukken. In het begin is dat even wennen, na verloop van tijd gaat dit automatisch.

De Lionsteel Thrill een van de beste slipjoint-messen ooit geproduceerd. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook op het gebied van vernieuwende ideeën en bewerkingen. Op zoek naar een uniek en modern herenmes? Zoek dan niet verder.