Nu besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

J.E. Made Knives: moderne slipjoints met een knipoog naar het verleden

J.E. Made Logo

J.E. Made Knives produceert zeer hoogwaardige messen in een kleine werkplaats in China. Wanneer het aankomt op moderne slipjoints en chique vaststaande herenmessen is er bijna geen ander merk dat zo baanbrekend is en de grenzen opzoekt van wat er mogelijk is binnen de wereld van moderne slipjoints.

Ondanks de moderne fabricage en uitstraling, hebben de messen altijd een knipoog naar het verleden. Met name de designs van de slipjoints zijn geïnspireerd op de traditionele zakmessen van vroeger, maar dan met een moderne twist. Denk bijvoorbeeld aan moderne materialen als titanium, carbonfiber, lemmetstalen als S35VN- en 3V-staal of een prachtige geanodiseerde handgreep. Ook de uitgefreesde patronen op de handgrepen zijn een verwijzing naar het verleden. Die doen namelijk denken aan het reliëf van been en hout.

Moderne messen voor moderne wetten

De actie, ook wel de walk and talk genoemd, is op ieder mes subliem. De springveer van iedere slipjoint is vrij sterk. Hierdoor zal in geopende toestand het lemmet niet snel dichtklappen. Doordat slipjoints niet vergrendelen zijn ze de messen van J.E. Made ideaal voor gebieden waar een vergrendelend mes dragen verboden is.