Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Case Trapper: van traditioneel jachtmes tot publiekslieveling

De Case Trapper is een van de populairste ‘patterns’ uit hun assortiment. Weinig zakmessen worden in zoveel verschillende uitvoeringen gemaakt. Van piepklein tot vrij fors. En dat in talloze handgreepsoorten. De Case Knives Trapper is hierdoor in al zijn uitvoeringen een van de meest verzamelbare zakmessen op de markt.

Case Knives Trapper: ruim 100 jaar populair

Traditioneel gezien heeft het Case Trapper-zakmes twee lemmeten: een clippoint en een speypoint. Samen een haast onweerstaanbare set voor het ontweien van klein wild, maar ook voor EDC-gebruik een handige combinatie. De spitse punt van de clippoint is handig voor het maken van incisies en ander precisiewerk. De speypoint is van oudsher het mes waarmee stieren gecastreerd worden. Hij heeft een iets meer geronde buik onder de punt, en is tegenwoordig vooral populair voor het ontweien van wild. Maar ook om bijvoorbeeld groenten te snijden of een appeltje te schillen. Die twee lemmeten zitten direct naast elkaar, rond dezelfde scharnierpin.  Tegenwoordig maakt Case ook Trappers met één lemmet, of met andere lemmetvormen.

Review

Spotlight: Case Knives Trapper

De Case Knives Trapper is een van de meest iconische zakmessen uit de stal van Case Knives. Waar komt dit model in al zijn variaties vandaan? En waar komt Case Knives vandaan? Wij zetten de Case Knives Trapper in de spotlight!