Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

De Case Pocket Worn-serie: alsof je het al jaren bij je draagt

De Case Pocket Worn-serie bestaat uit verschillende soorten zakmessen met een net wat betere afwerking dan de rest van de Case zakmessen. De handgrepen van deze messen worden door de vakmensen van Case dus ets verder rondgeschuurd en wat langer gepolijst. Een soort versnelling van de tijd. Hierdoor is de afwerking strakker dan bij de normale Case-messen.

Lees meer

12 Producten

Eigenschappen van de Case Pocket Worn-serie

De Case Pocket Worn-serie heeft een trouwe schare fans. Zij roemen de geweldige afwerking en het oog voor het detail van de makers. In de Pocket Worn-serie worden de handgrepen gemaakt uit been een prachtig bewerkbaar en natuurlijk materiaal. Dit been heeft een textuur gekregen wat grip geeft en er mooi uitziet.

Soorten Case Pocket Worn-serie zakmessen

De serie bestaat uit verschillende soorten Case zakmessen met een enkel, dubbel of zelfs een driedelig lemmet gemaakt voor het ontweiden van wild, het castreren van jonge stieren en het snijden of kerven van etenswaren of hout. Er kan gekozen worden uit een koolstofstalen lemmet of een Thru-Sharp roestvaste staalsoort.

Wanneer is de Pocket Worn-serie zakmessen geïntroduceerd

Bij de introductie in 1996 was het doel om deze messen eruit te laten zien alsof ze al jaren in jouw broekzak geleefd hebben en daardoor gepolijst zijn. Door de handgreep iets verder rond te schuren en wat langer te polijsten krijgen de messen dit goed gebruikte uiterlijk waar we zoveel van houden.