Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp zakmessen op formaat

Op zoek naar een zakmes, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan helpen we je graag verder. Cruciaal is namelijk het formaat van het zakmes. Daarom hebben we een paar keuzes en overwegingen voor je gebaseerd op de verschillende maten.

Groot zakmes

Je bent in de markt voor een groot zakmes. Nu kunnen wij wel zeggen dat het gaat om wat je ermee doet, en niet om groot hij is. Maar een groot zakmes biedt wel degelijk bepaalde voordelen. Voor de hand ligt dat je er grotere dingen mee snijdt. Bijvoorbeeld voor je feilloos doorsnijden van een appel is dat handig. Maar ook bij het kleinsnijden van karton voor de oud-papierbak is een langer zakmes wel fijn. Bovendien heeft een zakmes met een groter lemmet vaak ook een langere greep. Handig wanneer je gezegend bent met grote handen. Daarom hier voor jou een selectie grote zakmessen, gebaseerd op de lemmetlengte.


Middelgroot zakmes

Niet klein, niet groot, maar de gulden middenmoot: middelgrote zakmessen. De populairste klasse. In deze klasse vind je dan ook het grootste aantal zakmessen, want dit formaat is het meest veelzijdig inzetbaar. Groot genoeg, maar niet te groot. Klein genoeg, maar niet te klein. Prettig in de broekzak, groot genoeg voor veel verschillende werkzaamheden. Toegegeven: deze klasse is vrij breed. Maar hier vind je onze middelgrote zakmessen.


Klein zakmes

Klein maar fijn. Geldt ook voor kleine zakmessen. Die kunnen namelijk alsnog tot veel in staat zijn. Ondanks een meer bescheiden lemmetlengte. Fijn aan een kleiner zakmes is dat hij vaak heel goed in je broekzak past. Je merkt zo amper dat je hem bij je hebt. Zeker wanneer je eens strakkere jeans draagt. Ook komt een kleiner zakmes vaak minder intimiderend over op mensen die geen zakmessen gewend zijn. Hier vind je een aantal kleine zakmessen.


Sleutelhangerzakmes

Sommige zakmessen draag je aan je sleutelbos: sleutelhangerzakmessen. Groot genoeg om eens een doos te openen. Klein genoeg om niemand te intimideren. Met een sleutelhangerzakmes aan je sleutelbos heb je altijd een mesje bij je. Nooit meer je tanden gebruiken voor een verpakking! Bekijk hier al onze sleutelhangerzakmessen.


Alle zakmessen

Liever even rondkijken tussen al onze zakmessen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze zakmessen. Van groot tot klein. Tip: gebruik het filter voor een passende selectie.

 

Terug naar de keuzehulp zakmessen