Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Pannen & kookgerei
Uitgelicht

Koekenpannen

Onmisbaar in iedere keuken

De beste pannen voor iedere keuken

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe pannen ben je hier aan het juiste adres. Het bereiken van de perfecte cuisson begint namelijk bij een goede pan. Daarom hebben wij de beste pannen van de bekendste merken als Le CreusetZwillingFisslerde Buyer en Demeyere op voorraad. 

Ook voor complete pannensets ben je bij ons aan het juiste adres. Van beginnerssets die ideaal zijn voor de uitzet, tot professionele pannensets die de omstandigheden in een restaurantkeuken glansrijk doorstaan. Wij hebben de beste potten en pannen.

Warmteverdeling

Een goede pan onderscheidt zich door een zeer egale spreiding van de warmte. Bewijs hiervan is de bekende bloem-test: bedek de bodem van een pan eens met een egaal laagje bloem en zet hem op een (gas)kookplaat. Een inferieure pan zal duidelijk bruine kringen in de bloem laten zien. Een goede pan zorgt voor een fijne en egale spreiding van de warmte waarmee de bloem over de hele bodem egaal bruin wordt. Wij hebben pannen voor elke warmtebron. Dus pannen voor inductie, keramisch, gas en elektrisch koken.

Kwaliteitspannen

Bovendien onderscheidt een goede pan zich door verdere kwalitatieve eigenschappen. Zo zijn sommige pannen(series) voorzien van koudgrepen (ook wel hittebestendige handgrepen genoemd): handgrepen die niet heet worden wanneer de pan wordt verhit. Ook zal een goede pan niet kromtrekken wanneer je wisselt tussen warmtebronnen, bijvoorbeeld van gas naar inductie. Veel pannen kunnen een dergelijke overgang absoluut niet aan. Ook aan innovatieve ontwerpen is gedacht. Zo zijn er deksels die zo zijn gevormd dat condens terug de pan in druppelt. Nooit meer een waterballet wanneer je de deksel van de pan neemt.

Uitgelicht

Een grillpan: voor die authentieke smaak

Een grillpan is ideaal wanneer je groenten, vis of vlees wilt bereiden met een authentieke grillsmaak

Ontdek