Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & Kookgerei

Slowcooker kopen?

Bij een slowcooker denk je al snel aan stoofgerechten. Er bestaan talloze variaties van stoofgerechten in alle culturen van de wereld, zoals Vlaamse stoof, Italiaanse ossobucco, Irish stew, Russische boeuff Stroganov en Indonesische rendang. 

Stoofgerechten zijn bij uitstek geschikt om restjes en vlees van lagere kwaliteit te verwerken. Maar de slowcooker kan meer, veel meer. Maaltijdsoep gaat prima, Italiaanse ragú, heerlijk. Zelfs fudge kun je eruit wringen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Koken met een slowcooker

Het gebruik van een slowcooker is eenvoudig. Je doet alle uitgekozen ingrediënten in de pan. Vervolgens stel je de pan in op de gewenste stand en de slowcooker doet de rest. Door de langzame manier van garen lopen alle smaken in elkaar over en zullen gerechten veel smaakvoller worden. Daarnaast komt er nauwelijks vet aan te pas. Dit maakt het een gezonde manier van eten bereiden. Aan het eind van de dag is je maaltijd klaar. Het klinkt ideaal, en dat is het ook!

Verschillende slowcookers

Slowcookers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en mogelijkheden. Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het kopen van een slowcooker die het beste bij jouw behoefte aansluit is geen complexe wetenschap. Wij vertellen je in vier simpele stappen waar je rekening mee moet houden. Klik hier voor onze keuzehulp.