Menu
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Vacatures
Cadeaubon
Nieuws
0

Fissler Symphony in Red


Romantisch rood in de keuken.

Fissler Symphony in Red limited edition-pannen

De Fissler Symphony in Red-pannen bieden dezelfde topkwaliteit die we van Fissler gewend zijn, maar dan met mooie rode accenten. Hiervoor heeft Fissler pannen gepakt uit populaire series, zoals de Luno-serie en zelfs de Vitaquick-serie. De pannen zijn ook nog eens heel voordelig. Zo is niet alleen de kleur aangepast, maar ook de prijs. Daarnaast zijn er ook speciale keukenaccessoires uitgebracht in de kleur rood. Breng meer passie in je keuken met Fissler Symphony in Red-pannen!

Meer Informatie...

Fissler pannen

Fissler pannen zijn het toonbeeld van Duitse topkwaliteit. Al sinds 1845 maakt het Duitse Fissler pannen en allerhande keukengerei. Fissler loopt voorop wanneer het gaat om de warmteverdeling van de bodems van haar pannen. De innovatieve ontwerpen van de Fissler pannen maken je leven in de keuken een stuk makkelijker. Zo heeft Fissler in sommige series deksels die zo zijn ontworpen dat de condens automatisch terug in de pan loopt. Ook heeft Fissler pannen waarmee je de deksel makkelijk open op de pan vast zet. Zo heb je nooit deksels los rond je fornuis liggen. Met een Fissler pan heb je een pan voor het leven!

Fissler messen

Fissler maakt ook keukenmessen. Deze keukenmessen hebben wij uiteraard ook in ons assortiment. Zo vind je bij ons de Fissler Profession, de Fissler Perfection en de Fissler Bionic-messen.Minder informatie...
 Fissler Arcana Red braadpan/cocotte ovaal 28cm, Symphony in Red

Type: braadpan (ovaal) met gietijzeren deksel Diameter/Inhoud: 28 cm/4,5L Kleur: rood

 Fissler Q! Multitalent, Symphony in Red

Antispatdeksel met schaaf- en raspinzet

 Fissler Q! fijne rasp, Symphony in Red

Handige rasp met 2 groftes

 Fissler Q! Finecut keukenhulp 0105100062

Handige keukenhulp waarmee groenten en fruit fijnsnijden een makkie wordt

Show more
1