Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Pannen & kookgerei Fissler Fissler Original Profi Collection

Pannen & kookgerei

Fissler Original Profi Collection pannen

Fissler pannen uit de Original Profi collection zijn ontworpen door professionals, voor professionals. Daarom zijn de Fissler Original Profi Collection-pannen zo ontzettend robuust.

Alle pannen uit deze serie zijn gemaakt van solide 18/10-roestvast staal. Zelfs de deksel is stevig uitgevoerd: zo blijven hitte en smaak goed in de pan, voor een nog lekkerder resultaat.

Koken op alle warmtebronnen

De Fissler pannen zijn allemaal voorzien van Fissler’s unieke CookStar-bodem. Deze bodem is geschikt voor gebruik op alle verschillende warmtebronnen. Hierdoor zijn de Fissler Original Profi Collection pannen voor inductie ook erg geschikt. Niet alleen kan deze bodem goed gebruikt worden op inductie, je kunt pannen met de CookStar-bodem ook makkelijk wisselen tussen verschillende soorten warmtebronnen. Dit zonder dat de bodem krom trekt, iets wat met mindere pannen nog wel eens wil gebeuren. Ook wanneer je een gerecht wilt garen in de oven kun je met deze pannen uit de voeten. Deze serie is namelijk ovenbestendig.

Slim ontwerp

Deze pannen zijn voorzien van allerlei handige functies. Zo is de deksel in het midden ingedeukt. Hierdoor valt alle condens aan de binnenkant van de deksel automatisch tijdens het koken terug in de pan. Nooit meer een waterballet wanneer je dus de deksel van de pan haalt. De roestvaststalen handgrepen zijn zo ontworpen dat ze niet heet worden via de pan. Zo brand je dus niet zo snel je handen wanneer de pan heet is. Ook zijn de kookpannen uit de Fissler Original Profi Collection voorzien van een handige maataanduiding aan de binnenkant van de pan. Schenken vanuit de pan wordt ook een eitje door de speciaal hiervoor geoptimaliseerde rand.