Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Pannen & kookgerei Fissler Fissler Vita snelkookpannen

Pannen & kookgerei

Fissler snelkookpan kopen: voordelig koken

Met een Fissler snelkookpan hoef je nooit meer een ander te kopen. De pannen van Fissler onderscheiden zich door superieure warmteverdeling en high-tech snufjes.

Alles om jou zo fijn en veilig mogelijk te laten koken. Een snelkookpan is ideaal voor het verkorten van de kooktijd van stoofgerechten. Afhankelijk van het gerecht kun je zo wel eens 4 uur van de bereidingstijd af halen. Ook is een snelkookpan ideaal voor het koken van groenten. De vitaminen blijven beter behouden en het koken zelf verloopt efficienter. Eigenlijk is geen keuken compleet zonder snelkookpan, daarom vind je bij knivesandtools de beste Fissler Vitaquick en Fissler Vitavit snelkookpannen en accessoires.

Fissler Vitavit snelkookpan

De Fissler Vitavit snelkookpannen onderscheiden zich door groot gebruiksgemak en handige functies. Zo is deze serie voorzien van een handig drietraps “statusstoplicht” bovenop de pan. Deze geeft aan hoe het binnenin de pan staat met de opgebouwde druk. Ook is het aflaten van stoom veilig te doen. Schoonmaken is een makkie doordat de handgreep van de pan gehaald kan worden. Ook erg handig voor het opbergen van de pan. Troef van deze serie is de CookStar-bodem. Deze bodem is geschikt voor gebruik op alle verschillende warmtebronnen. Hierdoor zijn de Fissler Vitavit snelkookpannen voor inductie ook erg geschikt. Niet alleen kan deze bodem goed gebruikt worden op inductie, je kunt pannen met de CookStar-bodem ook makkelijk wisselen tussen verschillende soorten warmtebronnen. Dit zonder dat de bodem krom trekt, iets wat met mindere pannen nog wel eens wil gebeuren. Uniek aan de Fissler Vitavit pannen is de mogelijkheid om ook te kunnen stomen in de snelkookpan.

Fissler Vitaquick snelkookpan

De Fissler Vitaquick snelkookpannen zijn een stukje voordeliger dan de Vitavit pannen. Maar onderschat deze serie niet: we hebben het nog steeds over de zelfde Fissler kwaliteit en veiligheid. Ook de handgreep van de Vitaquick pannen is (met een tikje meer moeite) te verwijderen. Het vastzetten van de deksel gaat even gemakkelijk en ook deze serie is op alle warmtebronnen te gebruiken.