Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & kookgerei

Fissler Adamant: onvermurwbare kwaliteit

De Fissler Adamant-pannen zijn unieke en bijzondere pannen. De antiaanbaklaag bevat siliciumcarbide waardoor deze extreem robuust en krasbestendig is. Zitten je siliconen spatels in de vaatwasser? Gebruik gerust je metalen kookgerei in de Fissler Adamant-pannen!

De Fissler Adamant-pannen hebben hoge randen en een breed braadoppervlak. Ideaal voor zowel het braden van een stukje vlees als het creëren van een lekker eenpansgerecht. De ergonomische steel blijft koel tijdens het bakken.

Krasbestendige antiaanbaklaag

Een antiaanbaklaag is onwijs handig. Het bakt zonder te plakken en is gemakkelijk schoon te houden. Naar verloop van tijd kan een antiaanbaklaag echter beschadigd raken. Deeltjes van de beschadigde antiaanbaklaag hebben nare gevolgen voor je gezondheid als ze in je eten terecht komen. Alternatieven zijn koolstofstalen pannen, gietijzeren pannen of RVS pannen, maar die hebben vaak  een handleiding qua correct gebruik en zijn meestal niet gemakkelijk schoon te maken. Fissler zou Fissler niet zijn als ze niet met een slimme oplossing zouden komen. Met de Fissler Adamant-pannen haal je je voordeel uit het gemak van de antiaanbaklaag zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je gezondheid!

Siliciumcarbide

Siliciumcarbide is een extreem hard materiaal dat vooral wordt gebruikt in slijpstenen, schuurpapier, remmen voor racewagens, kogelvrije vesten en meer van dat soort producten. Wat betekend dit voor een pan? Een krasvrije antiaanbaklaag waar je gerust met je metalen spatel een eitje in kan flippen en een pan die je zonder zorgen in je volle keukenkastje kan opstapelen.

Cookstar-bodem

De pannen hebben de befaamde Cookstar Base. Deze bodem is geschikt voor gebruik op alle verschillende warmtebronnen. Hierdoor zijn de Fissler Adamant-pannen ook erg geschikt voor inductie. Niet alleen kan deze bodem goed gebruikt worden op inductie, je kunt pannen met de CookStar-bodem ook makkelijk wisselen tussen verschillende soorten warmtebronnen. Dit zonder dat de bodem krom trekt, iets wat met mindere pannen nog wel eens wil gebeuren.