Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & kookgerei

Fissler Cenit pannen: betaalbare kwaliteit

De pannen uit de Fissler Cenit-serie zijn stuk voor stuk kwalitatieve pannen voor een schappelijke prijs. De aluminium pannen zijn lekker licht van gewicht en zijn gemaakt in Italië. Bovendien hebben de pannen een duurzame 3-laagse antiaanbaklaag van PTFE. Door de hoge randen zijn de pannen veelzijdig inzetbaar. Ideaal voor het bakken van een lekker stukje vlees of het maken van een uitgebreid eenpansgerecht!

Fissler Cenit en Cenit Induction

De serie bestaat uit twee verschillende varianten. De standaard Cenit-pannen en de Cenit Induction-pannen. De standaard Cenit-pannen zijn geschikt voor gasfornuizen en elektrische kookplaten. De Cenit Induction pannen hebben, naast de aluminium body, een stalen bodem. Hierdoor zijn de pannen, naast gasfornuizen en elektrische kookplaten, ook geschikt voor de inductiekookplaat.

De Fissler Cenit-pannen hebben een ergonomische gevormde en hittebestendige handgreep voor een comfortabele en veilige houvast tijdens het bakken. Let wel op dat je geen metalen spatels of metalen opscheplepels gebruikt! Dit kan de antiaanbaklaag beschadigen.