Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Pannen & kookgerei Fissler Pannensets

Pannen & kookgerei

Fissler pannenset: professionele en complete pannensets

Direct aan de slag met de beste pannen? Dan is een Fissler Pannensets de ideale keus. De pannensets van Fissler bestaan uit meerdere kookpannen in verschillende formaten, soms aangevuld met een steelpan/sauspan.

Voordelen van Fissler pannen

Fissler-pannen zijn het toonbeeld van Duitse topkwaliteit. Al sinds 1845 maakt het Duitse Fissler pannen en allerhande keukengerei. Fissler loopt voorop wanneer het gaat om de warmteverdeling van de bodems van haar pannen.

De pannen van Fissler bieden dikke en uitstekend geleidende bodems met daardoor optimale verdeling van de warmte. Dit kun je testen door op de bodem van je droge pan een dun laagje bloem te verspreiden. Een inferieure pan zal duidelijk laten zien waar de warmtebron onder de pan zit. Een Fissler pan verspreidt door zijn betere bodem de hitte zo gelijkmatig dat de hele bodem zeer egaal warm wordt. Enerzijds komt dit door de betere manier van fabricage, anderzijds komt dit door de betere materialen die in de bodem gebruikt zijn. Zo kan een pannenbodem van een goede pan wel uit 3 verschillende lagen met verschillende materialen bestaan. Hierdoor wordt de warmte betere verspreid, maar houdt de pan ook warmte beter vast en wordt deze efficiënter doorgegeven. Ideale pannen dus voor koken op inductie.

De innovatieve ontwerpen van de Fissler-pannen maken je leven in de keuken een stuk makkelijker. Zo heeft Fissler in sommige series deksels die zo zijn ontworpen dat de condens automatisch terug in de pan loopt. Ook heeft Fissler pannen waarmee je de deksel makkelijk open op de pan vast zet. Zo heb je nooit deksels los rond je fornuis liggen. Met een Fissler pan heb je een pan voor het leven!

Fissler pannen blinken niet alleen uit door de betere bodems. Ook de handgrepen van de meeste series zijn cooler dan die van de rest. Deze handgrepen worden ook wel koudgrepen genoemd. Fissler maakt namelijk gebruik van slimme ontwerpen waardoor handgrepen niet langer gloeiend heet worden. Zelfs de metalen handgrepen zijn in veel gevallen voorzien van speciale technologie waardoor de warmteoverdracht gestopt wordt. Wanneer een pan of pannenset met koudgrepen geleverd wordt staat dit duidelijk in de productspecificaties onder het product.