Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Fissler Ceratal pannen: keramische antiaanbaklaag op waterbasis

De pannen uit de Fissler Ceratal-serie hebben een keramische antiaanbaklaag op waterbasis die geheel vrij is van PFAS, PTFE en PFOA. Deze keramische antiaanbaklaag van Fissler is niet alleen een teken van technologische vooruitgang, maar ook van groeiend bewustzijn in de industrie. Fissler heeft zijn zin gezet op duurzaamheid. En dat belooft goede dingen voor de toekomst! De Fissler Ceratal-pannen zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie zonder dat je inlevert op het gemak van een antiaanbaklaag. De serie bestaat uit koekenpannen van verschillende afmetingen met de comfort of classic-handgrepen.

Lees meer
9 Producten

Eigenschappen van Fissler Ceratal pannen

Fissler Ceratal keramische antiaanbaklaag

De fabriek van Fissler staat in Idar-Oberstein, een regio die bekend staat om zijn prachtige edelstenen. Deze innovatieve antiaanbaklaag is vervaardigd met behulp van de overgebleven gesteente uit dit gebied. Dit gesteente is ruimschoots aanwezig in bestaande groeven en mijnen. De verwerking tot een keramische coating resulteert in een glad oppervlak met uitstekende antiaanbak-eigenschappen. Dit maakt koken met minder olie mogelijk, zonder dat je inlevert op smaak!

Opvallend aan deze antiaanbaklaag is dat het geheel op waterbasis is. Traditionele antiaanbaklagen bevatten vaak PTFE, een synthetisch polymeer dat bij oververhitting schadelijke dampen afgeeft. Door PTFE volledig te vermijden, heeft Fissler een veiligere en gezondere optie gecreëerd voor kookliefhebbers. Het gebruik van water als basis voor de coating minimaliseert niet alleen de emissie van schadelijke stoffen, maar draagt ook bij aan een schonere productiecyclus.

De nieuwe keramische antiaanbaklaag van Fissler is niet alleen een teken van technologische vooruitgang, maar ook van groeiend bewustzijn in de industrie. Fissler's inzet voor duurzaamheid draagt bij aan een veelbelovende toekomst voor kookgerei en keukenproducten. Dat maakt de Fissler Ceratal-pannen een duurzame en milieuvriendelijke optie terwijl je het gemak van een antiaanbaklaag behoudt.

Fissler Cookstar-bodem

Ook de Fissler Ceratal-pannen hebben de gerenommeerde stalen Cookstar-bodem. Deze bestaat uit een kern van 60% gerecycled aluminium voor maximale thermische geleidbaarheid. Hierdoor hebben de pannen een zeer egale warmteverdeling voor het beste kookresultaat. Deze bodem maakt het ook mogelijk om de pan te gebruiken op een inductiekookplaat.