Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & kookgerei

Fissler Luno pannen: markant stijlicoon

Fissler Luno pannen zijn een markant stijlicoon voor de moderne keuken. Handig is de Protectal-antikleeflaag die in alle Fissler Luno pannen aanwezig is, inclusief de kookpannen. Hierdoor zijn deze pannen uitermate geschikt voor de bereiding van delicate gerechten.

Koken op alle warmtebronnen

De Fissler pannen zijn allemaal voorzien van Fissler’s unieke CookStar-bodem. Deze bodem is geschikt voor gebruik op alle verschillende warmtebronnen. Hierdoor zijn de Fissler Luno pannen voor inductie ook erg geschikt. Niet alleen kan deze bodem goed gebruikt worden op inductie, je kunt pannen met de CookStar-bodem ook makkelijk wisselen tussen verschillende soorten warmtebronnen. Dit zonder dat de bodem krom trekt, iets wat met mindere pannen nog wel eens wil gebeuren. Ook wanneer je een gerecht wilt garen in de oven kun je met deze pannen uit de voeten. Deze serie is namelijk ovenbestendig.

Slim ontwerp

Deze pannen zijn voorzien van allerlei handige functies. Zo is de deksel in het midden ingedeukt. Hierdoor valt alle condens aan de binnenkant van de deksel automatisch tijdens het koken terug in de pan. Nooit meer een waterballet wanneer je dus de deksel van de pan haalt. De roestvaststalen handgrepen zijn zo ontworpen dat ze niet heet worden via de pan. Zo brand je dus niet zo snel je handen wanneer de pan heet is. Ook zijn de kookpannen uit de Fissler Luno serie voorzien van een handige maataanduiding aan de binnenkant van de pan.