Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Chris Reeve Mnandi: het perfecte herenmes

De Chris Reeve Mnandi is een prachtig gemaakt chique mesje. De Mnandi is iets kleiner dan de small Sebenza 21. Laat het formaat je echter niet misleiden. Dit maakt het namelijk, in combinatie met het knappe uiterlijk, tot een ideaal mesje voor op kantoor of bij een nette outfit!

De Chris Reeve Mnandi: functioneel design in een chic jasje

De Mnandi is precies zoals we van Chris Reeve kunnen verwachten. Functionaliteit en kwaliteit gaan hand in hand met een prachtig ontwerp. Kenmerkend voor de Mnandi is de titanium handgreep. Iedere Mnandi komt namelijk met een exclusieve inlay. Dit kan bijvoorbeeld een mooi stukje hout zijn, maar ook materialen zoals koolstofvezel en ivoor zijn niet ongewoon. Er zijn dan ook ontzettend veel verschillende versies. Mooie details zijn de uit één stuk titanium gefreesde verwisselbare pocketclip, en de met het logo gedecoreerde scharnierschroef. De Mnandi is in tegenstelling tot de Sebenza 21 niet met één hand te openen. Al zijn er mensen die het na wat oefenen voor elkaar krijgen. Het mes opent het gemakkelijkst met de nailnick in het S35VN-staal lemmet wanneer je twee handen gebruikt.

Het ongeëvenaarde kwaliteitsniveau van de Chris Reeve messen is in de Mnandi duidelijk terug te zien. De Mnandi is dan ook echt een mes voor het leven, dat na aanschaf nog vele generaties doorgegeven gaat worden. In Zulu betekent Mnandi “very nice”. Een zeer passende naam en een perfecte beschrijving voor dit herenmesje. Stijlvoller dan de Chris Reeve Mnandi wordt het niet.

Nieuws

Nieuwe Chris Reeve Knives 2021 Mnandi: een herboren klassieker

Chris Reeve Knives begint 2021 indrukwekkend met de lancering van een nieuw mes! Nou ja, nieuw. Een klassieker in een nieuw jasje: de Mnandi. Verrassend! Of toch niet?