Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Zwitsers zakmes met houten handvat kopen? Alle Zwitserse zakmessen op een rijtje!

Op zoek naar een Zwitsers zakmes met een houten handvat? Dan zit je hier goed! Een Zwitsers zakmes met houten handvat biedt dezelfde functionaliteiten als de Zwitserse zakmessen en dan met een natuurlijke uitstraling. Zo heb je naast functionaliteit ook nog een kunstwerk in handen.

Lees meer

26 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten

Waarom een Zwitsers zakmes met houten handvat

Een Zwitsers zakmes met een houten handvat is net zo functioneel als een traditioneel Zwitsers zakmes. De reden om te kiezen voor een houten handvat is de luxere en natuurlijke uitstraling van het hout. De meest gebruikte houtsoorten zijn Olijf- en Walnotenhout, beide houtsoorten hebben een mooie tekening en een warme kleur. Een houten handvat ligt ook lekker in de hand en voelt doorgaans warmer aan dan plastic.

Onderhouden van een Zwitsers zakmes met houten handvat

Een houten handvat vraagt iets meer onderhoudt dan een plastic handvat. Het is nodig om het hout eens in de zoveel tijd te voorzien van een druppeltje olie, gekookte lijnzaadolie is hier erg geschikt voor. Het onderhouden van de binnenkant van een Zwitsers zakmes kan het beste door met een zachte kwast stof en zand te verwijderen en de scharnierpunten te oliën met daarvoor geschikte olie.