Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Otter Anchor: een praktisch en traditioneel herenmes

De Otter Anchor Knife is een traditioneel herenmes van Otter. Functionaliteit en eenvoud karakteriseren deze serie messen. Al jarenlang wordt het Anchor-mes met de handgemaakt en geslepen in Solingen, Duitsland. Er worden natuurlijke materialen gebruikt waardoor geen enkel mes exact hetzelfde is. Elke versie van het Anchor-mes is voorzien van een prachtig Anker-inlay. De slipjoint vergrendeling maakt het mogelijk om dit mes bijna overal te mogen dragen. Het Anchor-mes van Otter komt in 2 maten. Een large en een small.

Lees meer

20 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

De Otter Anchor is een uniek herenmes

De Otter Anchor is een herenmes met een nailnick en een slipjoint vergrendeling die je bijna overal mag dragen. Het lemmet wordt met 2 handen geopend. Karakteristiek aan de Anchor zijn de natuurlijke materialen die zijn gebruikt. Zo zijn de handgrepen gemaakt van verschillende soorten hout en is er zelfs een versie met een handgreep van wit been en een blauw lemmet.

Wat maakt de Otter Anchor anders?

De Otter Anchor is een traditioneel herenmes. In de handgreep is met de hand een messing anker ingelegd. Voor de handgreep zijn er verschillende soorten hout en been gebruikt. Dit model maakt indruk door de typische solide constructie en de maritieme uitstraling.

Het idee achter de Anchor

De Otter Anchor serie messen zijn mooi gemaakte traditionele zakmessen, ideaal om elke dag bij je te dragen. De Anchor heeft een sheepsfoot lemmet. Waardoor de Anchor perfect geschikt is voor precieze snijtaken waarbij controle over de snede belangrijk is. Ook is het lemmet perfect voor bijvoorbeeld het snijden van een appeltje.