Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Zakmessen & multitools The James Brand County

Zakmessen & Multitools

The James Brand County: stijlvolle modern slipjoints

The James Brand County is een klassieke slipjoint in een modern jasje. Geen oubollig opa-mes, maar een stijlvolle tool die je outfit completeert. Gemaakt van goed staal en mooie handgreepmaterialen: dit is de slipjoint die je moet hebben.

De James Brand County toont James’ unieke visie op zakmesontwerp. De strakke en utilitaire designvisie komt bij dit moderne zakmes uitstekend tot zijn recht. Tegelijk open je dit mes met twee handen en is een vergrendeling afwezig. Hierdoor mag je hem bijna overal wel bij je hebben.

The James Brand: messen voor iedereen die alles uit het leven haalt

De mensen achter The James Brand komen niet uit de zakmeswereld. Het zijn skaters, snowboarders, vissers, barbers, fotografen. Mensen die niet alleen achter hun tekentafel hangen, maar erop uit trekken. Die niet wachten tot hun problemen worden opgelost, maar zelf het initiatief nemen. Op hun eigen vrije manier kijken zij naar zakmessen. Niet geremd door gedachten als “het hoort nu eenmaal zo” zijn ze bij James begonnen met ontwerpen. Het resultaat is een stijlvol en uniek zakmesmerk. Gemaakt voor avonturiers en designliefhebbers. Voor echte mensen.