Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Have a Knives Day 2024

Merken @ HAKD 2024


De HAKD Tickets staan live! Koop jouw ticket nu

Today is the day! De tickets voor het Have a Knives Day Festival 2024 staan live. Dit jaar wordt het festival nog grootser dan voorgaande jaren. Met merken zoals the James Brand, ANV, Victorinox, Fox, Lionsteel, Spyderco en nog veel meer. Wil jij ook zo’n felbegeerd ticket? Bestel hier je tickets.


Mystery Guest: raad jij wie het is?

Tijdens het Have a Knives Day Festival verwelkomen wij dit jaar voor het eerst een Mystery Guest. Een grote naam in de messenwereld en wij zijn vereerd dat hij erbij aanwezig wil zijn. Raad jij wie het is? Wij geven een paar hints om je op weg te helpen.

  1. Onze Mystery Guest komt niet uit Nederland.
  2. Onze Mystery Guest is nog nooit op een eerdere editie van het festival geweest.
  3. Wij zijn enorme fan van het werk van deze Mystery Guest en hebben al vaker met hem samengewerkt.

Enig idee wie het kan zijn? Nog even geduld, all will be revealed soon. Stay tuned!


Het is weer tijd voor een Have A Knives Day festival, en dit jaar maken we het grootser en beter dan ooit. We hebben nog nooit zo veel merken op bezoek gehad als dit jaar en daar zijn we ontzettend trots op. Victorinox, Spyderco, Lionsteel, Fox en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarnaast hebben we dit jaar ook een Mystery Guest! Een bekende uit de messenwereld en we zijn vereerd dat hij naar ons festival wil komen. Ben jij er ook bij? De HAKD is dit jaar op 7 september en over 2 weken gaan de tickets in de verkoop. Save the Date!

Merken @ HAKD 2024

AdlerANV KnivesFiskarsFoxHelleHorlHultaforsLionSteelSpydercoThe James BrandVictorinox