Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Outdoor & Gear

Fiskars bijlen

Fiskars is een Fins merk dat in 1649 is opgericht. De oranje kleur is een terugkerend element dat ook bij de bijlen van Fiskars niet ontbreekt. Het feit dat Fiskars eeuwenoud is betekent niet dat er geen innovatie plaatsvindt. In tegendeel! Waar bijlen van de concurrentie er nog altijd uitziet als een antieke exemplaar heeft Fiskars gekozen voor moderne materialen en technieken.

Kunststof stelen

Alle Fiskars-bijlen zijn voorzien van een kunststof steel. Dit met glasvezel versterkte kunststof is door Fiskars FiberComp genoemd. De bijlkop zit geïntegreerd in de steel en zal nooit losraken. Ook breuk van de steel is iets uit het verleden. Bijlen van Fiskars hebben levenslang garantie.

PTFE gecoate bijlkop

De bijlkop van een Fiskars-bijl is voorzien van een coating van PTFE. Dit gladde materaal, bekend van de anti-aanbakpannen, zorgt ervoor dat de kop niet onwrikbaar in het hout blijft zitten. De bijl is altijd los te maken. En bovenop al deze voordelen is een bijl van Fiskars nog betaalbaar ook.

Fiskars snoeigereedschap: echte knipkampioenen

Wat voor bomen of struiken je ook in de tuin hebt staan en hoe dik de taken ook zijn: met het snoeigereedschap van Fiskars is snoeien kinderspel. Het assortiment bestaat uit snoeischaren voor het snoeien van kleine takken en planten en takkenscharen voor het knippen van dikkere takken. Heggen knip je mooi in vorm met een goede heggenschaar. Combineer een vlijmscherp blad met ingenieuze mechanismen als Fiskars unieke TruGrip- en PowerGear technologie en je weet dat je een echte snoeikampioen in handen hebt.

Fiskars Quantum

Het snoeigereedschap uit de Fiskars Quantum-serie combineert een mooi Scandinavisch design met voortreffelijke kwaliteit en comfort. De hoogwaardige, stalen bladen zijn onwijs scherp en het PowerGear-mechanisme maakt de snede extra krachtig. Het transmissiemechanisme levert tot drie keer meer snijkracht, waardoor zelfs de dikste takken zonder inspanning kunnen worden afgeknipt.