Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Outdoor & gear Karesuando bijlen

Outdoor & Gear

Karesuando bijlen: Zweedse topkwaliteit

Met een Karesuando bijl maak je aanmaakhoutjes voor het vuur tijdens een picknick, thuis bij de haard of gebruik de bijl bij het tuinieren. Neem ook een Karesuando mes mee en je uitrusting is compleet. De bijlen worden geleverd met een lederen foedraal. Om het plaatje compleet te maken wordt dit bijltje geleverd in een geschenkdoos, op een zachte bekleding van rendiervacht. Een uniek cadeau, haast te mooi om te gebruiken.

Herkomst van Karesuando bijlen

De Zweedse bijlen van Karesuando worden gemaakt in het gelijknamige dorp Karesuando, in Zweden. Het dorp ligt nog boven de poolgrens, ongeveer net zo noordelijk als de bovenste regionen van Canada en het midden van Groenland. Het leven in samenspel met het barre arctische klimaat, het noorderlicht en de middernachtzon dienen als inspiratie voor de kwalitatieve producten van Karesuando.

Afwerking en garantie

Alle Karesuando bijlen worden met de hand gemaakt en er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Een klein krasje of andere oneffenheid onderstreept het karakter van de bijlen. Hierdoor is iedere bijl uniek en heeft het zijn eigen charme. Karesuando heeft zo veel vertrouwen in haar bijlen dat ze (bij normaal gebruik) 10 jaar garantie op alle bijlen biedt.