Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Fiskars X-serie: bijlen met een beroemde levensduur

Ontdek de Fiskars X-serie, een zeer populaire collectie bijlen. Ontworpen voor veelzijdige toepassingen en gemaakt in Finland. Of je nu aanmaakhoutjes wilt maken of grote blokken hout wilt splijten, de Fiskars X-serie heeft de juiste bijl. De moderne bijlen in deze serie zijn voorzien van een steel gemaakt van FiberComp. Een kunststof dat versterkt is met glasvezel. Hierdoor zijn deze bijlen buitengewoon veelzijdig, geschikt voor dagelijks gebruik in de tuin maar ook perfect voor serieuze trektochten en bushcraftavonturen. Iedereen vindt zijn perfecte bijl in de Fiskars X-serie!

Lees meer
20 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Fiskars X-serie

De Fiskars X-serie bijlsteel

Traditionele bijlen hebben doorgaans een steel van hout. Fiskars heeft besloten dat ook een oud type gereedschap als een bijl verbeterd kan worden. De met glasvezel versterkte kunststof FiberComp-steel van een Fiskars-bijl is sterker en lichter dan een houten steel. De steel absorbeert vibraties en vergroot houvast en comfort tijdens het hakken. Zodat je bij zelfs de zwaarste klussen zonder problemen doorhakt.

De Fiskars X-serie bijlkop

De scherpe bijlkop van koolstofstaal is geïntegreerd in de steel en zal dus ook niet loskomen van de steel. De bijlkop is voorzien van een gladde coating die ervoor zorgt dat de bijl makkelijker uit hout te krijgen is. Deze coating is erg duurzaam.

Fiskars X-serie garantie

Fiskars staat volledig achter de uitmuntende kwaliteit van de X-serie bijlen en onderstreept dit vertrouwen met een garantie van 25 jaar op materiaal en fabricagefouten. Gecombineerd met de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maakt dit de aanschaf van een X-serie bijl een zeer slimme investering!