Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Böker scheermessen: topkwaliteit uit Solingen

Böker Logo

Böker-scheermessen bieden een ongekend fijne scheerervaring. In Solingen, het epicentrum van de Duitse messencultuur, maakt Böker al jarenlang fantastische scheermessen. Open scheermessen, de klassieke straight razors, maar ook veiligheidsscheermessen, de safety razors. Hierdoor is er voor iedereen die net wat meer aandacht aan zijn scheerbeurt besteedt wel een mooi Böker-scheermes te vinden.

Straight razors en safety razors

Scheermessen zijn er natuurlijk in vele varianten. Zo heeft Böker in de klassieke vorm de open scheermessen en de safety razors. De open scheermessen kent iedereen wel van de kapper of barbier. Delicate stukken scheergereedschap die bij juist onderhoud generaties lang mee gaan. Daarnaast hebben we ook Böker safety razors. Dat zijn de klassieke scheerkoppen zoals iedereen die wel van vroeger uit kent. Door de verwisselbare platte scheermesjes heb je iedere scheerbeurt weer een vers mesje te pakken en hoef je niet zelf te slijpen. Ideaal.

Böker scheeraccessoires

Naast open scheermessen en safety razors hebben we ook een mooi assortiment accessoires voor je. Zeep, scheerkommen, kwasten en zelfs complete startersets. Hierdoor kun je in één keer met je complete Böker scheerset aan de slag. Scheer ze!