Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

WE Knife Banter: EDC-mes ontworpen door Ben “Banter” Petersen

De WE Knife Banter is een handig EDC-zakmes, ontworpen door Ben Petersen. In de zakmes community is Ben beter bekend als @ben_banters met zijn What iiiisss up guys!!-strijdkreet. De WE Knife Banter is de orginele versie van de Banter tekende Ben als zakmes wat op geen ander zakmes moest lijken voor een van zijn projecten. Mensen vroegen waarom hij dat unieke mes niet uitbracht. Toen is het mes uitgebracht in samenwerking met WE Knife.

Lees meer

9 Producten

Eigenschappen van WE Knife Banter

Als je niet bekend bent met de Banter, laten we je een snelle introductie geven: het is een EDC-mes (Every Day Carry) ontworpen om niet bedreigend en zonder franje te zijn. En het jaagt je collega's geen angst aan als je in een saai kantoor werkt. De flat slijping maakt het een uitstekende appelsnijder, en de keramische kogellagers zorgen ervoor dat dit ding met gemak opent. De diep gedragen clip houdt het mes laag in de zak.

WE Knife Banter: het lemmet

Het droppoint lemmet is gemaakt van CPM S35VN, Premium roestvaste staalsoort, specifiek ontworpen door messen. Het blijft lang scherp en is makkelijk te slijpen, een perfecte staalsoort voor een gebruik mes. Het lemmet wordt veilig opengehouden door de linerlock.

De clip is ook aan de andere zijde te plaatsen dus ook aan jullie linkshandigen is gedacht. De duimsteun is gemaakt van titanium en van twee kanten te bedienen.