Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Verlengde retourtermijn t/m 31 januari 2024
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

MKM Normar: exclusief ontwerp door Voxnaes

De MKM Normar is een gave samenwerking tussen Knivesandtools, Jesper Voxnaes en MKM. We wilden bij de Normar alles uit het staal halen. En dat is gelukt! We hebben hem zelf uitvoerig getest (lees: mishandeld) en de snede bleef perfect. Het ontwerp komt van Jesper Voxnaes. Dat zie je aan de eenvoudige maar doeltreffende lijnen. Een modern ontwerp met een hint naar een traditioneel bushcraftmes. Hij is er in een aantal verschillende handgreepmaterialen. Welke is jouw favoriet?

Lees meer


4 Producten

MKM Normar Knivesandtools Exclusive | Review door Padraig Croke

Bushcraftexpert Padraig Croke testte voor ons de MKM Normar Knivesandtools Exclusive. Een samenwerking tussen MKM, Jesper Voxnaes, LionSteel en ons: Knivesandtools. Lees hier zijn review over dit unieke bushcraftmes!

MKM Normar: slijping en lemmetvorm

De Normar heeft een full-tang lemmet van CPM 3V staal. We wilden bij de Normar alles uit het staal halen. En dat is gelukt! We hebben hem zelf uitvoerig getest (lees: mishandeld) en de snede bleef perfect. Maar het bijzondere van de Normar zit hem eigenlijk in de lemmetvorm en de slijping. De flinke ‘buik’ van het lemmet valt meteen op. Die vorm is ideaal voor voedselbereiding, maar ook voor het villen van dieren en allerlei houtbewerkingsklusjes. Met de spitse punt werk je heel precies. Het mes is scandi geslepen, een first voor MKM en LionSteel. Makkelijk te slijpen, maar ook erg sterk. Ideaal voor houtbewerkingstaken dus!

MKM Normar: Knivesandtools Exclusive ontwerp

We werken regelmatig samen met messenmerken om gave Knivesandtools Exclusives te lanceren. Meestal gaan we voor een bestaand ontwerp met een andere staalsoort of handgreepmateriaal. Maar deze keer gingen we verder: de MKM Normar is een Knivesandtools Exclusive Design. In samenwerking met Jesper Voxnaes en MKM ontworpen en geproduceerd. Dit ontwerp is alleen bij ons verkrijgbaar!