Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Messen slijpen & onderhoud

Edge Pro slijpsystemen

Edge Pro Sharpening Logo

Edge Pro is één van de grootste spelers als het gaat om slijpsystemen. Een levenlang slijpen en meer dan 100 prototypes lagen ten grondslag aan het eerste Edge Pro-slijpsysteem. Ben Dale, de maker van deze slijpsystemen, heeft zijn fascinatie voor scherpe messen omgezet in complete slijpsystemen waarmee je alle keukenmessen, zakmessen en vaststaande outdoormessen tot iedere gewenste scherpte kan slijpen. Inmiddels bestaat Edge Pro ruim dertig jaar en dat is niet voor niets.

Uitermate duurzaam

Edge Pro werkt uitsluitend met de beste keramische slijpstenen die op een aluminium grondplaat gemonteerd zitten. Waar concurrenten vaak kiezen voor gediamanteerde slijpstenen, is Edge Pro van mening dat bij extreem intensief en professioneel gebruik een diamantslijpsteen onvoldoende duurzaam is.

Twee series

Inmiddels bieden we slijpsystemen uit twee verschillende Edge Pro-series aan. Het gaat om de Apex- en de Professional-serie. Van beide zijn vier verschillende pakketten te verkrijgen, met een uiteenlopend aanbod van meegeleverde slijpstenen en polijsttapes. Deze zijn natuurlijk bij ons ook allemaal los te verkrijgen.